Утримайтесь від яскравих червоних кольорів та придбайте собі кілька світлих речей на Новий рік / Фото УНІАН

Новий 2020-й за східним календарем є роком білого щура. У Китаї пацюка вважають благородною й охайною твариною. Тому напередодні новорічного свята рекомендується дочиста прибрати оселю, аби не злякати вдачу та щастя 2020-го.

У яких кольорах зустрічати Новий рік 2020

Для року білого щура найкраще пасують світлі вбрання з яскравими вкрапленнями. Адже вважають, що 2020 – рік не просто білого, а  металевого щура, який любить розумне поєднання блискіток та шовку.

Якщо ж у вас немає одягу білого кольору, то на свято зійдуть будь-які світлі відтінки: кремовий, ніжно-персиковий та ін. Фахівці у жодному разі не рекомендують зустрічати Новий рік у червоних сукнях чи крикливо-жовтавих.

Відео дня
Оселю напередодні Нового року найкраще прикрасити ніжним й світлим декором / Фото УНІАН

У яких же кольорах кімнати зустрічати Новий рік? Помешкання на час святкування теж найкраще залишити у світло-кремових відтінках. Але будинки можна прикрасити червоними, помаранчевими чи рожевими ялинковими іграшками, вогниками або іншим новорічним декором.

Читайте такожНовий рік 2020: як зустріти Рік Білого Пацюка (лонгрід)

У чому зустрічати Новий 2020 рік: одяг та образи

Фахівці не рекомендують зустрічати рік Білого щура у старих поношених речах. Найкраще рішення – не поскупитися й придбати хай і недорогу, проте нову сукню.

Вбрання та образи обирайте, зважаючи на місце зустрічі Нового року та коло людей, з якими проведете святкову ніч 31 грудня.

Для родини та сім’ї пасуватиме стриманий одяг: для жінок – світлі сукні легкого крою із натуральних тканин; для чоловіків – теплі светри й широкі штани, які можна доповнити кольоровими шкарпетками. Костюми цього року вже не у трендах, тому рішуче відкладайте їх на верхню полицю шафи.

Що одягнути на Новий рік? Якщо ви з коханою людиною – сміливо експериментуйте з образами. Не бійтеся бути кумедними / Фото УНІАН

Якщо ж ви проводитимете Новий рік тільки з коханою людиною – сміливо експериментуйте не тільки з вбранням, а й з образами. Навіть те, що 2020 – офіційно рік щура, не змушує вас так одягатися. Новий рік – час нових рішень.

Найпопулярнішими, як і в минулі роки, 31 грудня стануть образи тварин, супергероїв, героїв кінофільмів та серіалів. Ймовірно, через популярність «Джокера», у новорічну ніч лиходіями стануть багато українців.

На вечірках з колегами, однолітками чи друзями не забувайте не тільки про дрес-код, а й про власні побажання в образах.