Яким знакам східного гороскопу пощастить у 2020 / slovofraza.com

2020 рік буде високосним, а отже, може виявитися непростим. Тим не менш під заступництвом Білого Металевого Щура багато представників східного гороскопу зможуть змінити своє життя на краще.

Астрологи розповіли про те, яким представникам східного гороскопу пощастить у 2020 році й до чого готуватися іншим знакам, передає SlovoFraza.

Яким знакам Зодіаку посміхнеться удача

Щур

У новому 2020 році народженим під знаком Щура удача буде посміхатися з першого бою курантів. Їм можна сміливо загадувати бажання і вірити в те, що мрії здійсняться вже незабаром. Щастя до представників цього знаку обов'язково прийде, якщо вони будуть активними, але при цьому відмовляться від поспіху й необдуманих рішень. Рік буде динамічним і багатим на події, і щоб все встигнути, народженим під знаком Щура потрібно заздалегідь скласти плани, дотримання яких убереже від безлічі неприємностей.

Відео дня

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Свиня

Рік можна назвати вдалим, проте в січні можливі деякі негаразди, пов'язані з недоробленою роботою, що тягнеться з 2019 року. Представникам даного знаку варто одразу ж поставити крапку в цих питаннях, щоб потім не повертатися назад і не створювати собі проблеми на рівному місці. Крім того, пощастить тим Свиням, які будуть чітко дотримуватися планів, не порушуючи дані обіцянки й не боячись активної роботи. Вона принесе не тільки славу і шану, але й вельми хорошу винагороду.

Мавпа

Мавпам новий 2020 рік принесе удачу та процвітання. Багатьом представникам цього знаку вдасться розібратися з житловими питаннями і проблемами, знайти щастя в особистому житті та зустріти вірних друзів. Залучити процвітання їм допоможе сила думки, адже відомо, що найпотаємніші мрії збуваються, якщо в них вірити й працювати в обраному напрямку.

Півень

Народженим у рік Півня буде щастити, немов у казці. Представникам цього знаку вже з перших днів нового року можна старанно займатися питаннями добробуту, планувати, будувати амбітні плани й не відкладати їхнє втілення в життя. Гороскоп обіцяє Півням прорив у справах, а це означає, що активність і цілеспрямованість укупі з чесністю швидко принесуть позитивні результати.