Сьогодні Тільця очікує насичений емоціями день – причому, в основному, приємними емоціями / realitatea.net

Сьогодні за гороскопом той самий день, який краще витратити на любов, а не війну. Зірки обіцяють гранично загострити ваші почуття, і якщо для кохання це дуже добре, то для спорів, на жаль, ні. Будь-яка необережність або недбалість, не кажучи вже про шпильки, може обернутися глибокою образою.

Ба більше, завтра абсолютно безглуздо виправдовуватися і пояснювати оточуючим причини своїх вчинків – будь-які словесні аргументи будуть безсилі. Рішення сьогодні будуть прийматися серцем, а серцю не потрібні пояснення, а реальні почуття, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, які знайдуть любов у грудні

Відео дня

Сьогодні, за що б Овен не взявся, він буде схоплювати все на льоту! Його мозок обіцяє працювати чітко, як комп'ютер, завдяки чому Овен здатний не тільки оцінити чужі ідеї, але і зробити на світло пару-трійку власних. У будь-яких справах, у яких Овен сьогодні візьме участь, він прорахує всі ходи на кілька кроків вперед. Це допоможе йому діяти рішуче, але без помилок, і знайти вигоду для себе навіть там, де ніхто з оточуючих цього не очікував!

Телець

Сьогодні Тільця очікує насичений емоціями день – причому, в основному, приємними емоціями. Ситуація може порадувати його якимись подіями або ж очікуванням на них. Можливо, начальство пообіцяє Тельцю просування в кар'єрі, його чимось порадують близькі або його чекають якісь інші привабливі бонуси. Окрилений надіями і перспективами, він може сьогодні весь день перебувати в стані приємного збудження. Однак, незважаючи на всі плюси, емоції будуть відволікати Тільця від запланованих справ.

Близнюки

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам частіше прислухатися до голосу своєї інтуїції: вона не підведе! День надає їм гарний шанс отримати вигоду або зробити крок вгору кар'єрними сходами. Але скористатися цим шансом Близнюки зможуть, тільки якщо будуть приймати рішення серцем, а не головою. Справа у тому, що для логічних висновків у Близнюків сьогодні може не виявитися потрібної інформації, а ось їх підсвідомість буде на висоті, даючи їм напрочуд слушні і прибуткові поради.

Рак

Сьогодні кращим, що Рак може зробити, це відкрити у своєму житті нову сторінку. Зірки гороскопу радять йому пошукати нові шляхи для вирішення звичних проблем, а заодно і внести в свої будні свіжий струмінь. Можливо, для цього Раку потрібно по-новому розставити меблі в будинку, розробити свіжу стратегію в справах або оновити свій гардероб. Зробивши це сьогодні, Рак може розраховувати на реальний результат.

Лев

Сьогодні Лева може чекати несподівана звістка, яка внесе корективи в його плани. Можливо, ця новина має відношення до особистого життя Лева, а може, вона пов'язана з якимись подіями у його справах. Так чи інакше, Леву доведеться переглянути свій початковий графік. Не виключено, що чимало часу сьогодні у нього піде на обговорення або обдумування новин, тому Леву нелегко буде виконати все, що він спочатку планував.

Діва

Завтра для Діви – день рішучих дій! Щоб виграти бій, у нього спочатку треба вступити, і це вдалий час для того, щоб почати битву, якщо вона вже назріла. Зірки гороскопу наділяють Діву цілеспрямованістю, відвагою, вмінням давати відсіч і жорстко стояти на своєму. Завдяки бійцівським якостям, Діва завтра не тільки здатна піти врозріз думку оточуючих, але і відстояти свою точку зору і в результаті – отримати перемогу.

Терези

Сьогодні Терези можуть відчувати сумніви і коливання з будь-якого питання. Навіть у дрібницях Терезам буде важко прийти до рішення, тому що вони просто віддадуть перевагу відкласти питання на потім або ж перекласти на чиїсь плечі. Зате у непевності є і інша сторона: Терези не стануть діяти необдумано. Завдяки цьому ймовірність помилок у справах сьогодні у обережних Терезів близька до абсолютного нуля.

Скорпіон

Сьогодні ситуація може зажадати від Скорпіона взятися за ті справи, які він вже давно відкладав до нових віників. Можливо, він просто не знав, як до них підступитися! Якщо ж він не почне робити їх сьогодні, то, не виключено, не зможе розправитися вже ніколи. Так що не варто шукати виправдання бездіяльності і ліні – ніщо так не заважає просуванню вперед, як накопичилися завали. Розправившись з ними, Скорпіон позбавиться від гир на своїх ногах!

Стрілець

Сьогодні, за що б не взявся Стрілець, його таланти буде важко не помітити і не оцінити! Він здатний відмінно впоратися з будь-якою справою і показати себе оточуючим із самої вигідної сторони. Особливо сильне враження йому вдасться провести завтра на тих, з ким Стрілець до цього знайомий не був. Тому якщо йому чекають зустрічі з новими людьми або ділові переговори – кращого дня для цього йому не знайти!

Козеріг

Сьогодні Козеріг може відчувати труднощі у спілкуванні з людьми – друзями, близькими, колегами по роботі. Якщо ситуація зажадає викласти перед ними свою ідею або план, Козеріг здатний відчути непевність і незручність. Проте об'єктивних причин для побоювань у нього немає: завтра навколишні налаштовані до Козерога прихильно, і якщо він захоче, то цілком здатний донести до них свої думки.

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу радять Йому відправитися в творчий політ. Йому досить лише захотіти, щоб стати генератором нестандартних ідей! Для цього Йому не обов'язково бути художником чи письменником: у будь-якій справі, де потрібно креативний підхід, він зуміє сьогодні проявити себе на «відмінно». А от щодо точних наук, ситуація буде зворотною, так що якщо робота Водолія пов'язана, наприклад, з бухгалтерією, йому краще зайнятися продумуванням стратегії, а не на підрахунку нулів.

Риби

Сьогодні Рибам слід бути акуратніше з грошима – не важливо, їх власний це гаманець чи ні. День схиляє їх до спонтанних покупок, великих витрат, ризикованих вкладень і грошових авантюр. Завдяки такому марнотратному настрою, Рибам сьогодні набагато легше втратити, ніж придбати. А це значить, їм слід у цей день триматися подалі від грошей і всього, що пов'язане з ними.