Астролог спрогнозував вдалі дні на 9-15 грудня / фото: shutterstock

Наступного тижня 12 грудня відбудеться повний місяць, а на 13-те число припаде пік удачі.

Повний місяць відбудеться о 7:13 під знаком Зодіаку Близнюки, буде приплив енергії, розповів астролог Влад Росс "Главреду".

Читайте такожСхідний гороскоп 2020: яким знакам казково пощастить

Відео дня

Співрозмовник додав, що повний місяць буде прекрасним часом для терапії і всього, що стосується цілющих засобів і ліків.

Експерт спрогнозував, що наступного тижня можна інвестувати кошти в прибуткові довгострокові фінансові папери. За його словами, справи, які пов'язані з банками, будуть йти успішно.

"9-15 грудня буде зберігатися прекрасне поєднання Венери і Сатурна. Пік удачі припаде на 13 число. Рішення в цей період будуть прийматися на емоційному вибуху, підйомі, в позитивному настрої. І рішення будуть вдалими ...", – сказав він.

Росс додав, що 9 грудня Меркурій зі "смертельного" знака Скорпіон перейде в знак Стрілець - знак довгострокових і ділових переговорів. Астролог наголосив, що в ці дні на міжнародній арені може вирішитися багато важливих питань.

"... важлива для України зустріч лідерів "нормандської четвірки" (Україна, Росія, Франція, Німеччина - ред.) призначена саме на 9 грудня. Це – прекрасний час!", – заявив експерт.

Раніше астролог відомий астропсихолог Валентина Виттрок розповіла про непростий період, який триватиме упродовж найближчих двох тижнів.