З'явився гороскоп на 10 грудня / clarin.com

10 грудня 2019 року, за прогнозом астролога Павла Глоби, - саме час подумати про наближення свята. Зробіть все, щоб перехід в нове десятиліття став по-справжньому феєричним.

Це потім, а поки багато уваги можуть вимагати ті справи, якими нехтували всі останні місяці, передає SlovoFraza.

Овен

Деякі Овни протягом цього дня зіткнуться з невеликими професійними труднощами. Швидше за все, йдеться про розбіжності з одним з колег або про поломку службового обладнання. Компенсацією за весь негатив стане теплий вечір у колі близьких людей.

Відео дня

Тілець

Тільцям 10 грудня не бажано допускати розбіжностей з найближчими родичами. Є ризик, що навіть мінімальний конфлікт швидко переросте у велику сварку. Взагалі буде правильно обходити стороною всієї гострі теми й у спілкуванні з домочадцями, і з іншими співрозмовниками.

Близнюки

Близнюкам у цей день може пощастити у ході коротких поїздок. Не можна виключати, що відбудеться вирішальна розмова з людиною, від якої залежить фінансовий (професійний) успіх, доля любовної прихильності або результат якоїсь справи. Тим, хто недавно переніс якусь недугу, рекомендується проводити цей день у помірному темпі.

Читайте такожАстролог спрогнозувала, що чекає на Україну в 2020 році

Рак

Раки в цей день навряд чи зможуть знайти спільну мову з працівником якоїсь організації. Можливо, правильно буде перенести цей візит або провести його в суспільстві людини, яка тонко розбирається у прикладній психології. Не рекомендується оформляти кредитні позики, давати гроші в борг та проводити великі операції у фінансовій сфері.

Лев

Швидше за все, у світлі обставин, Левам краще бути «сірою мишею», яка тримається десь у тіні. Тим, хто запланував на сьогодні важливі переговори, співбесіду, презентацію особистих ідей або здачу іспиту, обираючи вбрання, слід зупинитися на чомусь підкреслено скромному. Увечері не виключене отримання новин, які будуть сприйняті як позитивна сенсація.

Діва

Дівам 10 грудня не рекомендується витрачати вільний час на балаканину, віртуальні ігри чи перегляд нічого не значущих новин. Мобілізуйте всі сили й направте їх на справи, від яких залежить подальше перебування на нинішній посаді (доля особистого бізнесу або інше важливе починання).

Терези

Багато Терезів сьогодні спробують досконально вивчити якесь питання. Для збору необхідної інформації можна використовувати засоби минулого століття (наприклад, «сарафанне радіо»). Вівторок обіцяє принести помітний успіх всім, хто проходить навчальний процес, мріє вигідно працевлаштуватися або б'ється за щасливе майбутнє своєї любовної прихильності.

Скорпіон

У Скорпіонів в цей день може вичерпатися запас позитиву. Швидше за все, він буде витрачений у ході ранкової сварки з транспортним хамом або через сімейні «розбірки», що спалахнули через дрібницю. Настрій необхідно як можна скоріше призвести до нормальної позначки. Від цього буде залежати не тільки продуктивність праці, але і результат співбесіди, ділових переговорів або романтичної зустрічі.

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, яким казково пощастить у 2020 році

Стрілець

Стрільцями в цей день багато хто буде щиро захоплений. Можливо, високу оцінку отримає ваш зовнішній вигляд (недавнє придбання, професійні досягнення, успіхи когось з родичів). Остерігайтеся людей, які тільки удають, що щиро раді всьому перерахованому.

Козеріг

Деякі Козероги у цей день будуть справляти враження дуже серйозних і небагатослівних людей. Швидше за все, з'явиться зосередженість виключно на службових справах (на усуненні сімейних проблем або на спробах позбутися фінансового дефіциту). Все, до чого прикладете сили сьогодні, обіцяє принести помітний успіх.

Водолій

Водоліям 10 грудня не слід відкидати правила поведінки в суспільстві. Під забороною публічні сварки, образи, суперечки з представниками органів правопорядку. Також слід проаналізувати свій зовнішній вигляд (він не повинен бути занадто епатажним).

Риби

Риби сьогодні, ймовірно, будуть не занадто старанними у професійних справах. Якщо є якийсь проект, на який відведено фіксовану кількість часу, розслаблятися досить небезпечно. Тримайте контроль над своїми думками та гаманцем. Думки не повинні бути песимістичними (це приверне невдачі), а витрати занадто великими (це спровокує фінансовий дефіцит напередодні досить витратного свята).