Працівникам київських медичних установ (лікарень, поліклінік) за рознарядкою “рекомендовано” завтра прийти на відкриття іподрому, де відбудуться кінні перегони за участі мера столиці Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО.

Про це УНІАН повідомили лікарі однієї з київських лікарень. В телефонних розмовах цю інформацію агентству підтвердили керівники та лікарі ще трьох медустанов столиці.

Зокрема, як повідомив заступник головного лікаря однієї з лікарень, “з району нам повідомили, що в суботу ми маємо забезпечити присутність 10-15 працівників на іподромі, де відбудуться кінні перегони за участі мера, рекомендовано купити вхідний квиток, а також було сказано, що бажано зробити ставки”. Він зауважив, що з великими труднощами, але піти на шоу погодилось кілька співробітників.

Відео дня

Керівник іншої лікарні, на запитання УНІАН, чи отримав він таку рознарядку, зауважив: “На жаль, це діагноз, більше додати нічого не можу”.

Як повідомляв УНІАН, 5 лютого Київський міський голова Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ заявив про намір особисто взяти участь у кінних перегонах на відкритті столичного іподрому 7 лютого.

«Я сам братиму участь у забігу, і мої заступники. Це цікаво. Щоправда мені, як людині не молодій, але ще не немолодій, дякувати Богу, спортсмен, у минулому комсомолець, як годиться, партійна людина була. Я сам братиму участь. Я виберу спокійнішого коня, бо киянам потрібний живий, здоровий, усміхнений мер. Я вас всіх запрошую», - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

За його словами, від роботи іподрому столичний бюджет одержить «серйозний заробіток».

«У суботу ми проведемо перші вдалі перегони. Я не думаю, що це богоугодна справа, але це така справа. Є елітні коні, там собаки, до речі, бігатимуть – це друзі людей, тому їх треба підтримувати, благородно їх розводити», - висловив переконання мер столиці, таким чином пояснюючи свою згоду на роботу закладу, який належить до грального бізнесу.

«Тому це на підтримку тварин, яких я люблю, і населення Києва», - резюмував міський голова.

Він також пояснив одержані клієнтами «Київстар» SMS про подію на іподромі. За словами мера, завдяки цій кампанії 24 млн. людей змогли дізнатися про це, а також про те, що готується приз від Л.Черновецького.

«Постав на успіх. 7.02.09 о 12.00 прямий ефір ТРК «Київ» з іподрому. Ставка за номером 435. Приз 100 тис. у.о. від мера Києва Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО. Все по чесному!», - сказано в SMS, розісланій компанією мобільного зв`язку.