Скоро в Україні очікуються заморозки / фото ua.depositphotos.com

Погода в Україні у середу, 20 квітня, буде холодна - на всій території, крім сходу, вночі та вранці очікуються заморозки від 0…-5 градусів.

Вночі на більшій частині країни прогнозується +3…+8 градусів, на заході - близько 0, а в Карпатах - до -5, поділилась прогнозом у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Експерт додала, що вдень температура повітря коливатиметься від +7 до +12 градусів, а на сході становитиме від +10 до +14.

Відео дня

За її прогнозом у Карпатах можливий мокрий сніг і дощ. Синоптик зазначила, що дощ очікується також у захопленому РФ Криму, в Миколаївській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях.

Погода в Києві завтра також очікується холодна, на околицях прогнозуються заморозки від 0 до -3 градусів.

"У Києві 20-го квітня вночі холодно, +3+5 градусів, …вдень +8+10 градусів. Серйозні дощі малоймовірні, хіба щось трохи покапає серед дня…", - зазначила Діденко.

Раніше народний синоптик Володимир Деркач спрогнозував, яка буде погода в Україні у травні 2022 року. Експерт поділився, що середня температура повітря в нашій країні становитиме +13 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: