Погода на вихідні / фото УНІАН

У найближчі вихідні, 24 і 25 вересня, в Україні очікується зміна погоди. У неділю очікується потепління. Підвищення температури відчують жителі західних і північних областей. До кінця тижня дощі також практично покинуть територію України - капатиме тільки на сході та місцями на північному сході.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +8°, вдень +12°, невеликий дощ. У неділю вночі очікується +7°, а вдень - до +15°, невелика хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі +6°, вдень +13°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю вночі +8°, вдень +17°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі +5°, вдень +11°, хмарно з проясненнями. У неділю - невелика хмарність, вночі +5°, вдень +14°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +5°...+13°, невеликий дощ. У неділю температура буде +8°...+15°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +11°, вдень +17°. У неділю - невелика хмарність, +14°...+21°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +6°, вдень +14°, невелика хмарність, легкий дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +7°...+13°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +9°, вдень +14°, злива. У неділю температура становитиме +9°...+14°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +7°...+13°, сильний дощ. У неділю - невелика хмарність, +10°...+16°, легкий дощ.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +7°, вдень +19° ,невеликий дощ. У неділю вночі очікується +7°, вдень +19°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями, злива. Температура вночі +6°, вдень +16°. У неділю буде невелика хмарність, вночі +7°, вдень +14°, легкий дощ.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі +6°, вдень +17°. У неділю - невелика хмарність, легкий дощ, температура складе +6°, вдень +15°.

Погода в Україні 24 вересня / фото УНІАН
Погода в Україні 25 вересня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі +2°, вдень до +10°. У неділю вночі температура складе +5°, вдень стовпчики термометрів покажуть +11°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі +5°, вдень +13°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура становитиме +7°...+17°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +13°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +8°...+16°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, невеликий дощ, до +13°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, +6°...+12°.

У Затоці в суботу - практично безхмарно, вночі +10°, вдень +17°. У неділю - яснно і безхмарно, температура +9°...+21°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, злива, температура до +19°. У неділю - невелика хмарність, температура +11°...+19°.

Вас також можуть зацікавити новини: