Сьогодні в Україні буде похмуро і мокро / фото Pixabay

Сьогодні, 2 квітня, погода в Україні буде похмуро і дощовою. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +8°...+10°, лише місцями повітря прогріється до +11°...+14°. Практично по всій країні пройдуть дощі, місцями опади будуть сильними. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде похмуро, небо затягне хмарами. Повсюдно очікуються дощі. Температура вдень буде від +8°...+9° у Львівській, Волинській та Рівненській областях, до +11°...+13° - на решті території.

На півночі України сьогодні також буде похмуро і мокро. Тут стовпчики термометрів покажуть +8°...+12°.

Відео дня

На сході України очікується невелика хмарність. У Харківській та Донецькій областях потеплішає до +12°...+13°, в районі Луганська буде близько +5°. Також у Донецькій області ймовірні невеликі дощі, на решті території - без істотних опадів.

У центральній частині України домінуватиме похмура погода із суцільною хмарністю, лише в районі Дніпра очікуються прояснення. Стовпчики термометрів протягом дня будуть близько +9°...+10°. Повсюдно пройдуть дощі.

На півдні України буде похмуро, в Криму - невелика хмарність. Тут також очікуються дощі. Стовпчики термометрів покажуть +8°...+11°, на півострові температура підніметься до +14°.

2 квітня в Україні буде прохолодно та похмуро / фото УНІАН

Прикмети погоди 2 квітня

2 квітня - Фотинія. Якщо в цей день виблискує блискавка, а грому не чути, то літо буде сухим.

Вас також можуть зацікавити новини: