Київ накрив сильний дощ / instagram.com/irinka_d8/

У вівторок, 25 серпня, сильна злива накрила Київ.

Читайте такожВ Україні сьогодні місцями пройдуть дощі, температура до +32° (карта)

Негода накрила столицю з раннього ранку. Користувачі соцмереж діляться фото і відео потужного дощу, який затопив вулиці в різних районах міста.

Як повідомляє Telegram-канал "Солом'янський район. Київ", у столиці посеред дороги, затопленої після потужного дощу, застрягла маршрутка. У результаті люди виявилися заблокованими всередині.

За прогнозами Погода УНІАН, дощ у Києві триватиме аж до ранку 26 серпня. При цьому температура повітря в столиці не перевищить +23 градуси.

Негода в Україні 

  • Синоптики попередили, що у вівторок, 25 серпня, у багатьох регіонах України погіршиться погода: очікуються грози і сильні дощі. У зв'язку з цим було оголошено штормове попередження.
  • У другій половині дня 18 серпня Луцьк накрила сильна злива, яка супроводжувалася штормовим вітром. Від надмірної кількості одночасних опадів затопило окремі вулиці міста. І якщо в центральній частині Луцька вони створювали хіба дискомфорт, то в районі вулиці Конякіна, традиційно, розлилася велика калюжа.
  • У середу, 12 серпня, в Одесі пройшов сильний дощ з грозою, який затопив вулиці міста. Через зливи потопи сталися на вулиці Балківській і в районі Пересипу, на Таїровському житловому масиві (зокрема, вулицях Ільфа і Петрова, Академіка Вільямса, площі Незалежності).