Найблжчого тижня в Україні буде тепло / фото Alexа, Pixabay

Найближчого тижня в Україні очікується поступове потепління з періодичними дощами та туманами. А температура впродовж найближчих днів буде, як у квітні. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає "Метеопрог".

"Періодично проходитимуть дощі різної інтенсивності, а в нічні та ранкові години можливі тумани", - каже синоптик.

За його словами, періодично в Україні очікуються дощі, які ближче до вихідних стануть інтенсивнішими та охоплять більшу частину території, інколи можливі навіть грози.

Відео дня

"В результаті надходження на територію нашої країни теплих і вологих повітряних мас з південно-західної Європи, температурне тло в третій декаді березня очікується суттєво вищим за середні багаторічні показники і буде відповідати скоріше середині квітня", - прогнозує синоптик.

За його даними, на початку тижня вночі та вранці спостерігатимуться заморозки на поверхні ґрунту та місцями у повітрі, а також тумани внаслідок слабовітряної погоди і підвищеного тиску.

Погода на тиждень - прогноз синоптика Наталки Діденко

За словами синоптика Наталки Діденко, з 20 березня в Україні очікується потепління. У вівторок-середу, 21 та 22 березня, очікуються періодичні дощі. У суботу, 25 березня, опади посиляться. 30 березня, за словами синоптика, очікується похолодання.

Вас також можуть зацікавити новини: