У Києві очікується потепління / фото pixabay

У Києві вже найближчими днями очікується помітне потепління. Очікується, що температура у столиці підійматиметься до +8 градусів. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Вихідними та в найближчий понеділок потепліє до +4...+8 градусів!" - потішила вона.

Сьогодні ж, за прогнозом синоптика, в Україну почне заходити тепліше повітря. Так, у Києві в четвер залишиться лише хмарність - опадів не передбачається. Температура повітря коливатиметься поблизу нуля.

Відео дня

Повсюди в Україні, за словами Наталки Діденко, сьогодні буде близько нуля, вдень навіть з невеликими "плюсами". На півдні потеплішає до +5...+9, а в Криму - до +14 градусів.

За даними Погода УНІАН, у суботу в Києві температура максимально підійматиметься до +3°, у неділю різко потеплішає до +8°, а у понеділок в столиці повітря прогріється аж до +11°.

Погода у Києві до кінця тижня / фото УНІАН

В Україну йде потепління: що кажуть синоптики

В Україні від сьогодні очікується потепління, яке наступні кілька днів лише посилюватиметься. 

Так, за прогнозом синотика Ігоря Кібальчича, на півдні України температура підійматиметься до +8...+13°, а на вихідних в Україні очікується аномально тепла погода.

Разом з потеплінням очікується й ускладнення погоди. Зокрема, за даними синпотика Наталки Діденко, тепла погода супроводжуватиметься періодичними опадами та рвучким вітром.

Вас також можуть зацікавити новини: