Стало відомо, яка погода буде в Києві в квітні 2023 / фото УНІАН

Початок квітня у Києві буде похмурим і дощовим, потім погода стабілізується, температура трохи підвищиться. В останні дні місяця в столиці очікується різке потепління. Про це свідчать дані світового погодного сервісу Wisemeteo.

Згідно з прогнозом, весна 2023 в Києві буде досить прохолодною і сухою. Прогноз обіцяє спокійні кліматичні умови і низький температурний фон.

З другої половини весни в Києві потеплішає. Середня температура сезону становитиме 9°C, що приблизно відповідає температурі минулорічної весни. 

Відео дня

За прогнозом, квітень 2023 року в Києві буде типовим весняним місяцем. У перший тиждень місяця в столиці очікуються помірні опади. Потім погода стабілізується, буде сухо та сонячно, а температура триматиметься в межах +10°...+16°. В останні дні квітня в Києві знову очікується похмура і дощова погода, проте температура різко підвищиться до +17°...+20°.

Погода в Києві-прогноз на квітень 2023 / скріншот wisemeteo.com

Погода у квітні 2023 - прогноз Укргідрометцентру

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують, що квітень 2023 року в Україні буде тепліше, ніж зазвичай. Згідно з їхніми даними, середньомісячна температура буде в межах 9-13 градусів, що вище норми на 1-1,5 градуса. А в Карпатському регіоні, згідно з прогнозом, буде на 2 градуси тепліше, ніж зазвичай.

Вас також можуть зацікавити новини: