Сьогодні в багатьох областях України сніжитиме / фото УНІАН

Сьогодні, 29 січня, вдень в Україні буде від -2° до +2°, на Закарпатті та в Криму - трохи тепліше. Місцями на заході, півдні та сході очікується сніг і мокрий сніг, а в Криму дощитиме. Про це свідчать дані Погода УНІАН

У західних областях сьогодні опади очікуються в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Стовпчики термометрів покажуть -1°...-2°, а на Закарпатті повітря прогріється до +3°.

На півночі України сьогодні буде сухо. Вдень температура коливатиметься в межах -1°...-2°.

Відео дня

На сході країни найхолодніше буде в Харківській області, де температура не підніметься вище "нуля". На Луганщині буде до +1° і очікується мокрий сніг, а в Донецькій області повітря прогріється до +2° та піде сніг.

У центрі України сьогодні буде сухо, а стовпчики термометрів вдень покажуть від -3° до 0°.

На жителів півдня країни чекає похмура погода. Небо весь день буде приховано за хмарами. Температура очікується близько -1°...0°, в Криму - до +4°. В Одеській та Херсонській областях сніжитиме, а на півострові очікуються дощі.

29 січня частину України накриють опади / фото УНІАН

Опадів в Україні стане більше

В Україні з початком нового тижня очікується збільшення кількості опадів. Про це попередила синоптик Наталія Діденко.

За її даними, з 30 січня до нас в країну зайдуть атмосферні фронти із заходу, північного заходу Європи. Через опади очікується ускладнення дорожньої ситуації.

Вас також можуть зацікавити новини: