В Україні вже завтра очікується спекотна погода / фото Jill Wellington, Pixabay

Завтра, 26 червня, в Україні очікується 30-градусна спека.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"Спека в Україні починає набирати обертів. Завтра, в неділю, вона ще буде стриманою, протягом дня очікується +25...+30 градусів", - розказала синоптик.

Відео дня

За її словами, короткочасні дощі з грозами пройдуть у центральних областях України, в західній частині, окрім Волині та Рівненщини, на Донеччині. У південній частині України дощі більш ймовірні місцями у нічні години, вдень опади припиняться. Також у Житомирській та Київській областях - подекуди дощ, гроза.

Вітер, за словами Наталки Діденко, завтра в Україні передбачається східним, північно-східним, помірним, у східних областях та на південному сході можливі пориви до 15-18 метрів за секунду.

З понеділка спека в Україні стане ще сильнішою. "Стовпчики термометрів можуть підніматися до +28...+35 градусів!" - попередила синоптик.

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчі кілька днів температура в Україні буде поступово підвищуватися. На початку наступного тижня в більшості областей вже буде звична літня спека +28°...+ 31°, а у вівторок вдарить до +35°.

Вас також можуть зацікавити новини: