В Україні помітно потеплішає лише через тиждень / фото REUTERS

В Україну прийшло похолодання. Така погода протримається ще мінімум тиждень, будуть лише невеликі коливання в кілька градусів. Помітного і стійкого підвищення температури варто чекати лише наприкінці наступного тижня.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, 10 вересня, в центрі, на півдні та сході України температура почне підвищуватися. У деяких областях вона буде на рівні +20°...+23°.

Відео дня
Погода в Україні 10 вересня/ фото УНІАН

Ще тепліше стане в понеділок, 13 вересня. У цей день на заході та півночі потеплішає до +18°...+22°, а на південному сході буде +22°...+25°.

Погода в Україні 13 Вересня / фото УНІАН

Така комфортна температура з невеликими коливаннями протримається до 16 вересня. У цей день в Україні місцями пройдуть дощі, але в багатьох областях очікується сонячна погода. На заході температура підніметься до +23°...+26°. Весь південь буде залитий сонцем, +23°...+26°.

Погода в Україні 16 вересня / фото УНІАН

Така тепла погода з періодичними дощами протримається в Україні до 26 вересня. Потім почнеться повільне поступове зниження температури.

Погода в Україні 26 вересня / фото УНІАН

Нагадаємо, народний синоптик з Камінь-Каширського Володимир Деркач прогнозує, що перші заморозки в Україні можливі вже в середині вересня.

За його словами, перша декада вересня буде досить теплою, вдень показники термометра наближатимуться до +20°. Опади очікуються, але вони будуть слабкими, каже синоптик.

"Друга десятиденка істотно не буде відрізнятися в плані опадів, а температурні показники будуть знижуватися в її другій половині або до кінця. У ці дні можливі невеликі заморозки на поверхні грунту", - повідомив синоптик.