В Україні на вихідних потеплішає / фото pixabay.com

Після сильного й тривалого похолодання в Україну мчить довгоочікуване потепління. Вже з суботи, 25 вересня, підвищення температури відчують жителі всіх областей України. Дощі поступово припиняться, до неділі капатиме лише у східних, а також у Дніпропетровській, Сумській та Запорізькій областях. Місцями температура підвищиться до +20°...+24°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде хмарна погода з проясненнями, температура повітря вночі +10°, вдень +14°. У неділю вночі очікується +7°, а вдень - до +17°, практично безхмарно.

У Львові в суботу вночі +12°, вдень +18°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +8°, вдень +20°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі +12°, вдень +18°, невеликий дощ. У неділю - невелика хмарність, вночі +6°, вдень +18°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря +13°...+16°. У неділю температура буде +6°...+18°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +12°, вдень +19°. У неділю - невелика хмарність, +9°...+24°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +9°, вдень +14°, невеликий дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +6°...+17°, невеликий дощик.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +10°, вдень +15°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме +6°...+18°, невеликий дощ.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +9°...+14°, злива. У неділю - невелика хмарність, +9°...+19°.

Жителів Маріуполя в суботу чекає практично безхмарна погода, температура вночі +9°, вдень +17°. У неділю вночі очікується +7°, вдень +20°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде невелика хмарність. Температура вночі +9°, вдень +14°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі +5°, вдень +18°, невеликий дощ.

У Сєвєродонецьку завтра буде хмарно з проясненнями, температура вночі +9°, вдень +15°. У неділю - невелика хмарність і легкий дощик, температура складе +6°, вдень +18°.

Погода в Україні 25 вересня / фото УНІАН
Погода в Україні 26 вересня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде практично безхмарна погода, температура до +15°. У неділю вночі температура становитиме +7°, вдень потеплішає до +10°, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмура погода і суцільна хмарність, вночі +11°, вдень +19°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура складе +10°...+20°.

У Трускавці в суботу буде хмарна погода з проясненнями, температура до +20°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +9°...+21°.

У Сваляві завтра очікується практично безхмарна погода, до + 17°. У неділю - практично безхмарно, +7°...+20°.

У Затоці в суботу - практично безхмарно, вночі +11°, вдень +20°. У неділю - хмарно з проясненнями, +10°...+24°

У Бердянську в суботу буде практично безхмарно, температура до +16°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +7°...+21°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: