Погода на тиждень / Фото ua.depositphotos.com

Так, тиждень в Україні почнеться з переважно похмурої і дощової погоди. Лише на південному сході сонце буде пробиватися з-під хмар. Тепло розподілиться нерівномірно. Якщо на заході та півночі України буде +10°...+13°, то на півдні повітря прогріється до +16°...+19°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Погода в Україні 3 жовтня / фото УНІАН

У вівторок, 4 жовтня, в Україні стане ще холодніше. Температура практично по всій країні опуститься на градус-два. Найхолодніше буде на півночі України, де стовпчики термометрів вдень покажуть лише +9°...+11°. Найтепліша погода очікується на південному сході, +15°...+17°. Лише в Луганській області буде до +19°.

Відео дня

Дощі, місцями сильні, очікуються повсюдно, крім півдня і деяких центральних областей. Також на Харківщині ймовірність опадів буде меншою.

Погода в Україні 4 жовтня / фото УНІАН

У середу, 5 жовтня, дощі все ще будуть в Україні, проте вони ослабнуть і їх стане набагато менше. Покапає на півночі та північному сході країни. Температурні контрасти згладяться. У більшості областей буде +14°...+18°, лише на північному сході буде +11°...+13°.

Погода в Україні 5 жовтня / фото УНІАН

У середині тижня, 6 жовтня, погода в Україні впевнено стабілізується. Дощі остаточно покинуть територію нашої країни - до кінця тижня опадів більше не очікується. Температура по всій Україні підвищиться до +16°...+ 20°, буде багато сонця.

Погода в Україні 6 жовтня / фото УНІАН

Перед вихідними, 7 жовтня, в північній частині України очікується ясна і безхмарна погода. На решті території переважатиме невелика хмарність. Температура буде комфортною, +16°...+20°.

Погода в Україні 7 жовтня / фото УНІАН

На вихідних в Україні стане ще тепліше. У більшості областей буде +17°...+20°, а на півдні температура підніматиметься до +21°. Однак побільшає хмарності.

Погода в Україні 8 жовтня / фото УНІАН
Погода в Україні 9 жовтня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: