Астрологи дали прогноз на вибори в Україні / фото rabstol.net

Журналісти ТСН дізналися, що віщують зірки кандидатам у президенти, кому планети сприятимуть у день голосування, від кого відвернуться, в якому настрої будуть їхні виборці.

Сам день виборів, кажуть астрологи, з одного боку позитивний. А от для процесу голосування - цей день ледь не найгірший, йдеться в сюжеті ТСН. 

Читайте такожАстролог розповів, хто потрапить до другого туру президентських виборів

"У цей день символ бюлетенів, підрахунків Меркурій буде з'єднуватися з Нептуном, тому ймовірні фальсифікації... Рішення українців будуть досить емоційні, імпульсивні, все прийматиметься в останній момент", - розповів астролог Влад Росс.

Для Юрія Бойка цей день несприятливий, для Анатолія Гриценка - ситуація ліпша, не дуже схильні планети й до Петра Порошенка, кажуть астрологи.

Блискучу ситуацію зірки обіцяють Юлії Тимошенко у першому турі, але у другому - планети не віщують такого успіху. Більшість астрологів упевнені, що саме у Володимира Зеленського буде зірковий час, він може стати наступним президентом. 

Раніше астролог Влад Росс говорив, що у день виборів – 31 березня – можна очікувати фальсифікацій, туману й обману на виборах. В результаті всього цього результат першого туру виборів може вразити українців – він виявиться просто фантастичним.