Синові Зеленських 6 років, він тільки збирається піти в школу, і йому ще нічого не розповіли / Фото: "Апостроф"

Дочка кандидата в президенти Володимира Зеленського Олександра без ентузіазму сприйняла рішення її батька балотуватися в президенти, а син Кирило досі про плани шоумена не знає.

Читайте такожПолітолог пояснивши, звідки у Зеленського такі високі рейтинги

Про це в інтерв'ю виданню «Апостроф» розповіла дружина шоумена та кандидата в президенти Олена Зеленська.

Відео дня

«Дочка сильно переживала спочатку. Їй 14 років, вона навчається в школі. Вона плакала і казала: як я буду ходити до школи, що мені будуть говорити? Але слава Богу, що в школі ситуація якраз склалася нормальна, кілька млявих жартів було на цю тему, але на цьому все закінчилося», - сказала вона.

Синові Зеленських 6 років, він тільки збирається піти в школу, і йому ще нічого не розповіли.

«Звичайно, якісь чутки до нього доходять, але ми не звертаємо особливої уваги на це. По-перше, це може налякати, тато і так завжди дуже зайнятий, і буває вдома тільки коли діти лягають спати і вранці, коли ми снідаємо. Тому розповісти їм, що ваш тато можливо стане президентом, це означає сказати дітям, що ви його взагалі не будете бачити. У нас є дедлайн - 21 квітня. А далі будемо думати, що робити», - резюмувала Олена Зеленська.

Як повідомляв УНІАН, раніше Зеленська розповіла, як шоумен проходить "прискорений курс молодого бійця".

Нагадаємо, дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським відбудуться 19 квітня о 19:00. Вхід на стадіон «Олімпійський», де відбудуться дебати, відкриється о 16:30.