У службовому кабінеті заступника генпрокурора виявили несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби / фото УНІАН

У службовому кабінеті заступника генерального прокурора Анжели Стрижевської було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

Читайте такожЛуценко не співпрацює з НАБУ у справі суддів Окружного адмінсуду - Ситник

Відео дня

«В суботу у службовому кабінеті заступника генерального прокурора було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. На місце була викликана слідчо-оперативна група СБУ, яка зафіксувала даний факт. Ми пов’язуємо це із тим, що саме цей заступник - Анжела Стрижевська - є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по А.Ситнику», - написала Сарган.

Вона наголосила, що для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника генпрокурора, або від самого генерального прокурора.

«Відповідно, у даному випадку мав би бути дозвіл від керівника САП-заступника генпрокурора. Натомість, жоден із заступників ГПУ, генпрокурор чи керівник САП таку «прослушку» не санкціонували», - наголосила прес-секретар.

Сарган додала, що за фактом виявлення несанкціонованої «прослушки» в кабінеті заступника генпрокурора СБУ було зареєстроване кримінальне провадження.

facebook.com/LarysaSargan

Як повідомляв УНІАН, 20 серпня у Сарненському районному суді Рівненської області відбудеться чергове засідання з розгляду адміністративного протоколу, складеного на директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника через недекларування ним відпочинку на одній з мисливських баз в Рівненській області.