Олександр Корнієнко / Фото УНІАН

З'їзд партії "Слуга народу" обрав головою політичної сили першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнка.

Читайте також"Слуга народу" має продовжувати тренд "Такого раніше не було" в позитивному сенсі - Разумков

Відповідне рішення було прийнято одноголосно.

Відео дня

Перед голосуванням Корнієнко виступив з трибуни, зокрема, щодо пріоритетів партії. Він зауважив, що партійний статут потребує перезавантаження.

"Перезавантаження влади, будівництво партії, створення політичних рішень для розвитку країни - це наші основні завдання на новому етапі розвитку партії", - сказав він.

Раніше на засіданні партії було прийнято рішення задовольнити заяву Дмитра Разумкова про складення ним повноважень голови партії.

У 2005–2008 та 2011–2013 роках Корнієнко був концертним директором та менеджером українського рок-гурту Крихітка (екс-Крихітка Цахес). Займався журналістською діяльністю.

З 2006 року почав надавати політичні консультації на виборчих кампаніях. У 2015 році працював у штабі кандидата на посаду міського голови Миколаєва від партії «Самопоміч» Олександра Сєнкевича.

З листопада 2018 року увійшов до команди Зеленського. На парламентських виборах пройшов до ВР від «Слуги народу», де посів місце першого заступника голови депутатської фракції.