Хорватія підтримує територіальну цілісність України / фото dknews.kz

Хорватія зацікавлена продовжувати ділитися з Україною досвідом реінтеграції деокупованих територій.

Читайте також"Поштовх для початку деокупації": Разумков в Маріуполі розповів про мету "нормандської" зустрічі

Як йдеться у повідомленні на сайті Міністерства закордонних справ України, про це йшлося під час зустрічі заступника міністра закордонних справ Василя Боднара з послом Хорватії в України Аніцею Джамич.

Відео дня

Зокрема, значна увага була приділена питанням здійснення у наступному році візитів на високому та найвищому рівні, проведенню чергового засідання робочої групи з вивчення хорватського досвіду з питань реінтеграції окупованих територій, проведенню сьомого засідання спільної українсько-хорватської Комісії з питань економічного співробітництва.

У цьому зв'язку сказано, що Хорватія готова ділитися з Україною досвідом реінтеграції деокупованих територій.

Крім того, у контексті обговорення можливостей економічної співпраці Боднар зазначив, що реалізація запланованих заходів повинна сприяти залученню хорватських інвестицій в економіку України та збільшенню товарообігу двох країн.

Своєю чергою, посол Хорватії підтвердила незмінність позиції її країни щодо підтримки суверенітету, територіальної цілісності, євроінтеграційного курсу України, а також повну підтримку у питанні реалізації низки реформ в Україні.