Арахамія каже, що його неправильно зрозуміли / фото УНІАН

Україна має йти до Євросоюзу з врахуванням власних інтересів. Так уточнив власну заяву щодо відмови від політики "гармонізації" законодавства України з законодавством ЄС керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"Я за договір про Асоціацію з ЄС і максимальну інтеграцію з європейськими сусідами. В той самий час інтереси України мають бути пріоритетом номер один для української влади. Саме на цьому наголошував сьогодні в Давосі в своєму виступі", - зазначив нардеп.

Відео дня

Читайте такожАрахамія заявив про відсутність силового плану звільнення Донбасу

В ЄС, стверджує Арахамія, всі держави відстоюють свої інтереси. Так само, на його думку, має робити Україна, інтегруючись до Євросоюзу.

"Все інше - lost in translation. Євроінтеграції бути. #зрада_відміняється", - написав керівник провладної фракції.

У коментарях до публікації Арахамія пояснив, що його промова звучала англійською мовою. "Зараз, згідно з Угодою про Асоціацію, почався плановий перегляд окремих положень, вважаю що треба скористатись цією нагодою для просування вигідних для України змін в цієї угоді", - додав він.

Раніше низка ЗМІ повідомили, що Арахамія виступив за тимчасову відмову України від політики "гармонізації" свого законодавства із європейським.