У Шахова виявили коронавірус після повернення з-за кордону / фото прес-служби політика

Член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов, у якого було виявлено коронавірус, розповів про свій стан здоров'я і вважає, що йому "час вже виписуватися".

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час відеотрансляції на своїй сторінці в Facebook зі столичної Олександрівської лікарні.

Читайте такожВвечері має відбутися засідання фракції "Слуга народу", планується участь Зеленського – депутат

Відео дня

"14-й день почався. Хвороба коронавірусу триває. Лікарі сказали, що в мене все-таки позитивний результат, тому залишають мене поки в лікарні. У понеділок буду робити рентген і визначатись, що ж далі. Й, може бути, все-таки в понеділок ще покаже тест "негативний", - зазначив Шахов.

За його словами, він почувається "більш-менш нормально", і вже другий день у нього тримається температура 36,6 і "падає до 36,1".

"Це нормальна температура, як у будь-якої людини. Тому вважаю, що час вже виписуватися, час у роботу. Але лікарі кажуть, що я ще можу бути рознощиком коронавірусу. І незрозуміло, що з моїми легенями, тому що є кашель, якого немає ні в кого у відділенні, - тільки у Шахова. Тому лікарі поки мене залишають на місці", - зазначив депутат.

Як повідомляв УНІАН, у Шахова, який проживає в Обухівському районі Київської області, після повернення з-за кордону виявили коронавірус.

19 березня Шахов повідомив, що його родичі, дізнавшись про його діагноз, зробили тести, і «сьогодні повідомили, що в дружини підтверджено захворювання». «Дружина почувається нормально. Вона в ізоляції», - додав він.

20 березня він заявив, що тест на коронавірус його сестри негативний, а результатів тесту дітей ще немає.