Reuters

 У Луганській області львівські десантники 80-ої окремої аеромобільної бригади знищили колону терористів, що рухалася з боку міста Суходольськ до Луганська.

Про це кореспондентові УНІАН заявив голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снегирьов. 

За його словами, інформація одержана безпосередньо з місць події членами його громадської організації, а також від українських військових.

Відео дня

«Вночі 1 серпня 80-а окрема аеромобільна бригада львівських десантників, що обороняє Луганський аеропорт, завдяки розвідданим, одержаним від інформгрупи «Права справа», знову знищила велику колону бойовиків, що рухалась від Суходольська до Луганська», - розповів Снегирьов.

Він зазначив, що українські військові влаштували засідку, і в результаті вдало проведеної операції знищили 7 танків противника, 5 БТРів, 3 установки «Град» і близько 7 машин з боєзапасом. «Втрати бойовиків також склали близько 120-150 осіб», - додав Снегирьов. 

Читайте такожУ Луганську не припиняється обстріл, немає світла та зв'язку

Він також повідомив, що за інформацією джерел, близьких до самопроголошеної «Луганської народної республіки», в контррозвідці «ЛНР» не чекали, що українські військові якимсь чином одержать точні дані про час і маршрут проходження колон бойовиків».

Читайте такожЗа ніч терористи 7 разів обстріляли аеропорт Луганська