CБУ розбирається в ситуації з Андрієм Аксьоновим / скріншот відео

Голова Служби безпеки України Баканов запевняє, що в СБУ знають про російське громадянство Андрія Аксьонова.

Читайте такожРада засудила події під Офісом президента 20 березня

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час позачергового засідання Верховної Ради.

Відео дня

У відповідь на запитання народних депутатів, чому не порушено кримінальну справу проти Аксьонова і як він був допущений до виборів до ВР, Баканов сказав: "Аксьонов. Всі працюють з Аксьоновим. Не переживайте".

Переможця виборів до ВР підозрюють в сепаратизмі: що відбувається

  • На проміжних виборах народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №50 (м. Покровськ Донецької області), згідно з протоколом, перемогу здобув Андрій Аксьонов, висуванець від політичної партії "Порядок". Він отримав 65,46% підтримки - за нього проголосували 19 тис. 949 виборців.
  • Друге та третє місця посіли Валентин Рибін від Партії Шарія та Юлія Кузьменко від "Європейської солідарності", які отримали 13% та 6,69% підтримки.
  • Журналіст й представник України у мінській ТКГ Денис Казанський повідомив, що Аксьонов є одним з організаторів так званого "референдуму" в 2014 році й має російське громадянство.
  • Сьогодні, 30 березня, ЦВК направила на доопрацювання протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування в окрузі №50 через виявлені "помилки та неточності". ОВК зобов'язана виправити виявлені недоліки, скласти уточнений протокол та не пізніше 15:00 2 квітня доставити його до Центрвиборчкому.