Чому Кличко ходить на милицях, розповів блогер / фото УНІАН

Пораду походити перед виборами з милицею мер Києва Віталій Кличко отримав від відомого політтехнолога Пола Манафорта, який відбуває покарання у США. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook блогер Михайло Шнайдер.

"Друзі, напевно, багато хто з вас звернув увагу на те, як мер нашої столиці - Віталій Володимирович Кличко - у кінці минулого тижня різко зашкутильгав та почав з'являтися в громадських місцях, на зустрічах і на засіданні Київради в компанії милицях? У зв'язку з цим, він розповідав досить-таки мутну історію про те, що нібито пошкодив ахіллове сухожилля, коли ловив хуліганів. Так ось, насправді ті самі хулігани ... виявилися борцями з поширенням наркотиків, і не просто розмальовували стіни графіті, а зафарбовували адреси з продажу дурі. Звісно, кияни обурилися такою поведінкою мера - адже він не тільки публічно відчитав активістів, а й здав одного з них в поліцію ", - нагадав Шнайдер.

Читайте такожКличко прийшов на засідання Київради на милицях: що сталося

Відео дня

За його словами, для того, щоб відвернути увагу від поганого вчинку Віталія Кличка, й була придумана історія з милицею.

"Загалом, як то кажуть, потрапив наш Віталій Володимирович у халепу. І тут виникла геніальна ідея з милицею - ніби Кличко виходить потерпілий у всій цій ситуації, а значить, і претензії йому пред'являти якось дуже незручно ", - зазначив блогер.

Він розповів, що передвиборчу піар-ідею мера Києва підкинув Пол Манафорт, який вже консультував його перед виборами у 2014 році.

"Ну, а тепер найцікавіше. За моєю інформацією, походити з милицею нашому мерові порадив один дуже відомий американський політтехнолог, який вже працював з ним у 2014 Році. Ви, напевно, вже здогадалися, хто?

Звичайно ж, це - Пол Манафорт. Який був засуджений у США за тяжкі злочини ще в березні 2019 року. Але як виявилося, в травні цього року Манафорт через важку ситуацію з поширенням COVID-19 дуже вдало вийшов під домашній арешт. І ось тепер знову, як і шість років тому, дає Кличку свої цінні поради ... "- резюмував Михайло Шнайдер.