Чалий розповів, де може пройти зустріч двох президентів / фото УНІАН

Президенти України і Росії Володимир Зеленський і Володимир Путін можуть провести зустріч на полях Генеральної Асамблеї ООН, сесія якої незабаром стартує в Нью-Йорку. Сьогодні стало відомо, що Зеленський планує відвідати США наприкінці вересня.

Про це розповів дипломат, колишній посол України в США Валерій Чалий в ефірі телеканалу "Україна 24".

"З приводу зустрічі президентів України і Росії - я думаю, про це говорити не будуть, але мені здається, що там обговорюються такі варіанти... Але якщо там буде, що поки невідомо, президент Росії, у нього вибори буквально в ці дні - все може бути. Може бути якийсь перетин, який, я б сказав, не дуже доречно в такому форматі насправді, але міркування можуть бути", - сказав Чалий.

Відео дня

Раніше Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися. У Кремлі стверджували, що не проти заходу. Дата і місце зустрічі Зеленського і Путіна поки точно невідомі.

При цьому в Кремлі наполягають, що Путін не буде говорити з Зеленським про приналежність Криму. Для російської влади теми Криму "не існує", стверджує спікер Путіна.

Від зустрічі з Путіним Зеленського вже застеріг український журналіст Дмитро Гордон, заявивши, що вона не принесе ніякої користі.