Холодницький каже, що не ознайомлений з матеріалами розслідування / Фото УНІАН

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що йому досі не дали ознайомитись із матеріалами службового розслідування щодо його діяльності, яке ініціювала генпрокурор Ірина Венедіктова. 

Про це Холодницький заявив у ефірі програми "Свобода слова".

Читайте такожДо підкупу Ситника і Холодницького можуть бути причетні співробітники Офісу генпрокурора

Відео дня

"Ми пам’ятаємо "відосік" генерального прокурора, яка всім незадоволена, яка сама призначає службові розслідування і сама їх завершує. Висновки тих "кричущих порушень", про які було оголошено, чомусь засекречені станом на сьогодні. Хоч я, як той по кому проводилось службове розслідування досі не можу отримати висновок розслідування: в чому саме ті порушення", - розповів керівник САП.

Холодницький погоджується, що дійсно на адресу антикорупційних органів лунає багато критики. Водночас він сподівається побачити вироки у справах топ-корупції, які вела антикорупційна прокуратура. 

Як повідомляв раніше УНІАН, 29 травня нардеп Гео Лерос опублікував інформацію про те, що Венедіктова почала "копати" під Холодницького. Згодом стало відомо, що генпрокурор ініціювала ще одне службове розслідування щодо керівника САП. 

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що службові розслідування щодо керівника САП Назара Холодницького підтвердили ряд порушень у його роботі.