Найслабших, за словами Зеленського, буде звільнено / фото прес-служба президента

Президент Володимир Зеленський заявив, що найближчим часом деякі члени уряду можуть бути звільнені, про що він заявив в інтерв'ю загальнонаціональним каналам.

Тим самим очільник держави прокоментував плітки про те, що «можуть полетіти голови» деяких міністрів.

«Голови можуть полетіти, це правда. Але не це не тому, що хтось із депутатів має погані відносини з тим чи іншим міністром. Я вважаю, що це непрофесійно, це дитинство... Дійсно, найближчим часом ми дивимось результат разом з прем'єром, є оцінювальний формат роботи тих чи інших міністрів. Дійсно, когось може не бути. Найслабших буде звільнено», - сказав він.

Відео дня

Читайте такожУкраїнці назвали найвпізнаванішого українського міністра

Кого з міністрів можуть звільнити:

  • На початку цього тижня у Верховній Раді було зареєстровано проект постанови про звільнення Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.
  • Верховна Рада призначила Ігоря Петрашка на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України в березні 2020 року. "За" проголосували 217 депутатів зі «Слуги народу», також кандидатуру Петрашка підтримали 7 депутатів з групи «За майбутнє», 13 з групи «Довіра» і 6 позафракційних депутатів.