Медведчук утік на початку повномасштабної війни з Росією / instagram.com/zelenskiy_official

Нардепа від ОПЗЖ, кума Путіна Віктора Медведчука спіймали

Фото зі спійманим політиком опублікував у своїх соцмережах президент Володимир Зеленський.

"Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом", - написав Зеленський.

Відео дня

Прикметно, що Медведчук був у формі Збройних сил України та у наручниках.

ОНОВЛЕНО. Глава СБУ Іван Баканов підтвердив, що Медведчук одягнув форму ЗСУ, щоб замаскуватися від правоохоронних органів.  Однак у Службі безпеки не уточнювали, де переховувався кум Путіна.

"Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема, слідчим і контррозвідникам української спецслужби, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі", - зазначив Баканов.

t.me/SBUkr

Втеча Медведчука: що відомо

Медведчук підозрюється у держзраді і до початку повномасштабного вторгнення Росії перебував під домашнім арештом. Напередодні атаки росіян з’явилась інформація про таємний виїзд дружини члена ОПЗЖ Оксани Марченко до Білорусі.

Невдовзі втік і сам Медведчук.

У слідства було кілька оперативних версій, де може переховуватися кум Путіна, повідомляла Венедіктова. Глава ОГП заявляла, що не розкриває деталі пошуків Медведчука, тільки підтвердила, що задля цього залучили спеціальну групу.

Вас також можуть зацікавити новини: