Мендель розкритикувала Порошенка / фото REUTERS

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель обрушилася з критикою на його попередника Петра Порошенка, заявивши, що він не робить нічого корисного для України.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналістці Олесі Бацман, пише видання "Гордон".

Порошенко, за її словами, займається виключно звинуваченнями.

Відео дня

"Петро Олексійович тільки тим і займається, що звинувачує... Я поки не бачу, щоб він робив щось корисне для держави, але звинувачувати - це, звичайно, його", – сказала Мендель. 

Читайте також"Мова держави-агресора": у Харкові депутата облради виключили з фракції партії Порошенка за виступ російською (відео)

Характеризуючи п'ятого президента, Мендель сказала наступне:

"Підлий, користується дуже брудними інструментами, небезпечний", - сказала Мендель. 

Вона також заявила, що Порошенко і кум Путіна - нардеп Віктор Медведчук - ідентичні, працюючи на поділ країни.

"Якщо чесно, як комунікаційник ще за правління Петра Порошенка я помітила дуже багато схожих тенденцій. Вони діють однаковими способами, вони ніяк не впливають на єдність країни, не допомагають повернути наші окуповані території, не допомагають рухатися до миру і відновлювати українську економіку. Можливо, гірше Медведчук. Може, тому, що, як мені здається, він сильніший", - відповіла прес-секретар Зеленського. Вона висловила переконання, що у Порошенка немає шансів знову стати президентом України.

Читайте такожАваков вважає, що Порошенко не є " ворогом України"

При цьому Мендель не відповіла на питання, чи правда, що на початку президентства Порошенко намагався налагодити відносини з Зеленським. "Я не знаю, можливо", - сказала вона. 

Вас також можуть зацікавити інші новини: