14 липня має відбутися позачергове засідання Ради / фото УНІАН

Завтра, 14 липня, Рада знову збереться на позачергове засідання.

Про це йдеться у розпорядженні спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Читайте також"Робота не припинятиметься": у "Слузі народу" анонсували нові позачергові засідання ВР влітку

Відео дня

"У зв’язку з вимогою 158 народних депутатів України...скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання на 15:00 14 липня 2020 року", - йдеться в тексті розпорядження.

На засідання планується розглянути 6 питань, зокрема, щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії; щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами; щодо підвищення розміру стипендії та щорічної допомоги для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та ін. 

Народний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев також заявив, що завтра, 14 липня, також відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам.

Відповідаючи на питання щодо розгляду поправок до законопроекту про гральний бізнес, Гетманцев зазначив: "Сьогодні сесія буде, завтра буде сесія... позачергова також".

Крім того, депутат додав, що сьогодні о 18:00 планується провести засідання фракції "Слуги народу", на якому розглядатимуться, зокрема, кадрові питання.

Як відомо, сьогодні о 14:00 відбудеться позачергове засідання ВР.

Як повідомляв УНІАН, 8 липня народний депутат від "СН" Олександр Качура заявив, що у вівторок, 14 липня, пропонується провести позачергове засідання Верховної Ради України.

"У вівторок, 14 липня, Верховна Рада планує зібратися на позачергове пленарне засідання. Вже почали збирати підписи серед депутатів. На порядку денному шість законопроектів", - написав він у своєму Телеграм-каналі.

Як відомо, тиждень з 13 по 17 липня є пленарним для парламенту і це останній пленарний тиждень поточної сесії.