Зеленський зустрівся з членами Камбіну / фото president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що Кабінет міністрів України готовий цього тижня представити парламенту оновлену програму дій уряду 2.0.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, сьогодні Зеленський зустрівся з членами Кабміну, представниками парламентських комітетів, а також керівництвом правоохоронних органів.

Глава держави нагадав, що Верховна Рада не підтримала першу редакцію програми діяльності уряду.

Відео дня

Читайте такожПерелік питань та голосування онлайн: опубліковано текст законопроекту Зеленського про референдум

«Парламентські комітети висловили численні зауваження та пропозиції. Багато критики надійшло від депутатів «Слуги народу». Як поінформував прем'єр-міністр, уряд уважно опрацював усі конструктивні пропозиції та готовий цього тижня представити парламенту оновлену програму дій уряду 2.0», - заявив Зеленський.

Водночас прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що Кабмін проситиме винести нову програму на розгляд парламенту та підтримати її 18-19 червня. За його словами, документ доопрацьований з урахуванням пропозицій усіх комітетів, завдань із політичних програм президента та партії «Слуга народу», а також указів глави держави й зауважень від комітетів.

«Це структурний документ, який складається з двох розділів. Перший - це антикризовий розділ. Другий - довгострокові пріоритети діяльності уряду. Кожен з розділів збігається з тими напрямками стратегії, які є в міністерствах. Кожен розділ містить очікувані результати й показники, як і належить для такої програми», - наголосив Шмигаль.

Як повідомив УНІАН, 4 червня Верховна Рада відправила програму діяльності уряду на доопрацювання.