Вирішуються питання про відсторонення правоохоронців з займаних посад \ facebook.com/mvs.gov.ua

В Одесі повідомлено про підозру у злочині трьом поліцейським, які побили при затриманні чоловіка, підозрюваного в крадіжці.

Читайте такожВ Одесі обшукують охоронну фірму у справі про знущання над дітьми в центрі реабілітації

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, 28 листопада прокуратура повідомила про підозру трьом правоохоронцям одного з райвідділів поліції в Одесі.

Відео дня

Поліцейські звинувачуються в незаконному затриманні та перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства (ч. 1 ст. 371, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу).

За версією слідства, оперуповноважені відділу кримінальної поліції при розслідуванні злочину незаконно затримали чоловіка, ймовірно, причетного до правопорушення.

«Поліцейські без будь-яких пояснень застосували до потерпілого спецзасіб - металеві кайданки і забрали з місця роботи до відділу поліції, де в своєму службовому кабінеті побили», - розповіли в прес-службі.

У результаті, чоловік дістав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Як зазначається, вирішуються питання про відсторонення правоохоронців з займаних посад та обрання запобіжних заходів.

Як уточнили УНІАН у прокуратурі, потерпілий підозрювався в скоєнні крадіжки (ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу), його затримання відбулося в березні цього року.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у Миколаєві за оперативним супроводом Одеського управління департаменту внутрішньої безпеки регіонального главку Нацполіціі.