Телеведуча та співачка Ольга Бузова знову сколихнула користувачів інтернету, опинившись в центрі скандалу. У Мережу потрапив відеозапис, на якій зображено провокаційну поведінку Бузової.

«Світська левиця» ходить похитуючись, між крісел в салоні літака і наполегливо звертається до різних пасажирів. Її слова практично неможливо розібрати, проте ясно чути слово «бухати», передає "Газета.ru".

Читайте такожП'ятому п'яний син мера Прилук зніс електроопору і залишив містян без світла: поліція його відпустила (відео)

Після неодноразових ввічливих відмов ведуча запропонувала співрозмовникам «піти поспати» і почала розмахувати мобільним телефоном. Пасажири літака були шоковані поведінкою зірки, зокрема нецензурною лайкою.

Коментатори зустріли відеоролик з критикою — поведінка Бузової здалася їм негідною і хамською. Мало того, що пасажири літака відчували стрес через польот, переконані користувачі, так ще й телеведуча могла доставити їм зайвих неприємностей. Однак хтось із читачів виступив на підтримку Бузової — вона ніби просто вирішила розслабитися, спілкувалася з людьми без грубості і хамства.