Для Примадонни приготували оригінальні подарунки її друзі / фото УНІАН

15 квітня свій ювілей відсвяткувала легендарна співачка Алла Пугачова. Примадонні виповнилося 70 років. 17 квітня відбудеться великий концерт Примадонни, приурочений до її ювілею.

Читайте такожУ Галкіна з'єднання явився конкурент: московський "баран" вирішив відбити Пугачову

Першими співачку привітали близькі: Максим Галкін вручив квіти, а Ліза і Гаррі прочитали вірші. Онуки Алли Борисівни - Микита Пресняков, Дені Байсаров і Клавдія Земцова вручили бабусі колаж з фотографій.

Відео дня

Для Примадонни приготували оригінальні презенти і її друзі. Як повідомляє КП, модельєр В'ячеслав Зайцев піднесе співачці унікальний наряд зі своєї колекції. Нікас Сафронов намалював черговий портрет зірки. На полотні співачка зображена в молодості, коли вона була на піку своєї кар'єри.

Дизайнер Ігор Гуляєв передав іменинниці одне зі своїх творінь - об'ємну сумку-шоппер. Свою нову колекцію Гуляєв присвятив саме співачці. На сумці зображена 12-річна учениця музичної школи.

Як повідомляв УНІАН, раніше стало відомо, скільки Пугачова заробила за всю свою кар'єру. В активах співачки є нерухомість. Виступ на корпоративах у неї коштує 300 тисяч євро, а за один концерт в регіоні їй готові запропонувати 100 тисяч євро.