Нервовою пасажиркою таксі виявилася Яна Данькова / Фото: Instagram дівчата

Учасника конкурсу «Краса Росії», зірка Instagram Яна Данькова влаштувала істерику в московському таксі. Відео в момент стало вірусним.

Відео з нервовою пасажиркою таксі опублікував Telegram-канал Hue.

У ньому дівчина називає таксиста "мр*зь" і "тв*рь", вимагаючи, щоб він її віз. При цьому вона накидається на нього з кулаками.

Нервовою пасажиркою таксі виявилася Яна Данькова - фітнес-тренер, викладала в одному з клубів столичного регіону. Після інциденту в таксі дівчина звільнилася.

Читайте також"Гарна кішка": у РФ блогер вигуляв на повідку дівчину в спідній білизні та БДСМ-масці (відео)

Як повідомив Telegram-канал Baza, причина конфлікту полягала в тому, що дівчина виявила в кінці поїздки, що їй доведеться заплатити на 57 рублів більше заявленої спочатку суми.

Уродженка Томська Яна Данькова - колишня учасниця кількох конкурсів краси. У 2012 році вона взяла участь у змаганні «Міс Томськ» і посіла на ньому третє місце. Після цього їй запропонували позмагатися у конкурсі «Краса Росії» і вона погодилася.

Зараз весь Instagram Яни заповнений гнівними коментарями інтернет-користувачів. Окремий гнів коментаторів викликали висловлювання дівчини щодо узбецької національності таксиста. Вона висловлювала припущення, що той не хоче її везти, оскільки «не любить росіян».