Росіяни дивляться порно для ЛГБТ / ua.depositphotos.com

Один з найбільших порносайтів xHamster назвав регіони РФ, в яких користувачі найчастіше цікавляться «дорослими» відео ЛГБТ-спрямованості.

Читайте такожРосіяни побачили в морозиві "Веселка" гей-пропаганду

Як повідомляє TJournal, перші дві позиції за кількістю відвідувань підсайту «Геї» на xHamster посіли Москва і Санкт-Петербург. Крім двох столиць лідерами стали Краснодарський край, Свердловська область і республіка Башкортостан. Аналітики порносайту враховували не кількість пошукових запитів, а саме число візитів на спеціальний гей-сайт.

Відео дня
TJournal

Москва і Пітер стали лідерами за кількістю відвідувань підсайту «Транс». У десятку лідерів також увійшли Краснодарський край, Свердловська область, а також республіки Башкортостан і Татарстан.

TJournal

Сайт також простежив, в яких регіонах РФ найбільшою мірою зріс інтерес до ЛГБТ-роликів, якщо порівнювати 2019 і 2020 роки. Найбільше зростання інтересу до розділу «Геї» на xHamster зафіксували на Чукотці (понад 80%), Єврейської автономної області (майже 40%) і Бурятії (понад 20%). У топ також увійшли Сахалін, Смоленська і Пензенська області.

TJournal

Аналогічну статистику зростання інтересу за рік підрахували і для підсайту «Транс». Найбільше зросла кількість заходів у Чукотці, ЄАО, республіці Адигеї, Ненецькому автономному окрузі і Краснодарському краї — скрізь понад 30%.

TJournal

Раніше на Уралі студента змусили довести, що він не гей.