У Росії знайшли тіло чоловіка, він був зв'язаний / фото ua.depositphotos.com

У Підмосков'ї в одному з приватних будинків знайшли тіло 52-річного чоловіка. Він був у жіночому одязі та зв'язаний. За даними ЗМІ, швидше за все, загиблий задихнувся під час БДСМ-ігор з коханцем.

Як пише kp.ru з посиланням на джерело, кілька днів тому загиблий заявив дружині, що з'їздить на дачу "почистити сніг". Після прибуття на місце він подзвонив дружині й повідомив, що вирішив там переночувати, та після цього він перестав виходити на зв'язок.

Через пару днів жінка попросила сусіда перевірити, чи все гаразд у її чоловіка, і той виявив його тіло, яке висіло на мотузці біля сходів.

Відео дня

"На тілі чоловіка були надіті зелена жіноча блузка, чорна з білим жіноча спідниця і жіночі колготки тілесного кольору. При огляді тіла була виявлена металева прищіпка, прикріплена до лівого соска чоловіка. Руки і ноги були зв'язані за спиною мотузкою. Порядок в будинку порушений не був, слідів боротьби не зафіксовано",  – розповіло джерело.

Повідомляється, що, з версією слідства, загиблий зустрічався з коханцем на дачі, і під час їхніх БДСМ-ігор стався нещасний випадок. Тепер поліція розшукує таємничого коханого чоловіка, який, швидше за все, злякався і втік з місця трагедії.

Читайте такожУ Росії тренер з карате практикував з дітьми БДСМ і голі тренуванняРаніше повідомлялося, як у Росії підполковник з дружиною померли під час БДСМ-оргії, їх в підгузках знайшла донька.

Вас також можуть зацікавити новини: