Французька компанія «Danone», яка має зокрема свої представництва в Україні, зняла у новому рекламному ролику скандального російського актора Михайла Пореченкова, який брав участь у бойових діях на Донбасі та обстрілював українських військових.

Реклама доступна на Youtube.

Читайте такожУ Росії мати зарізала трьох дітей і наклала на себе руки, серед убитих – немовля

У 15-секундній рекламі Пореченков розповідає про користь пробіотиків, показуючи на камеру продукт виробника: «Удома добре, але з міцним імунітетом ще краще», – сказав росіянин.

Відповідь користувачів не забарилася. Громадяни нагадали компанії, чим Пореченков «запам’ятався» в Україні.

«Круто. Терорист п’є йогурт Данон. Пий йогурт Данон – будеш теж терористом», «Поганий вигляд по здоров’ю. ACTIMEL бойкот, очевидно не допомагає. Тим паче злочинець і терорист рекламує»,  «Додайте до реклами вставку, де він з кулеметом у касці і з написом «Преса», – висловилися під відео громадяни.

Нагадаємо, СБУ оголосила Пореченкова у розшук. Російського актора підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу (терористичний акт або загроза його вчинення).

30 жовтня 2014 російський актор Михайло Пореченков побував у контрольованому проросійськими сепаратистами українському Донецьку. На сайтах сепаратистів було поширено відео, на якому Пореченков, одягнений в каску з написом "Преса", стріляє з кулемета.