Залишається під загрозою зриву концерт Білик у Львові / Concert.UA

Запланований на 6 березня концерт Ірини Білик у Львові все ще знаходиться під загрозою зриву.

Читайте такожКонцерт Білик у Львові під загрозою зриву: продюсер співачки звернувся до активістів ОУН з пропозицією

Як раніше повідомляв Scotch, радикально налаштовані активісти виступили проти шоу української співачки, мотивуючи свій вчинок тим, що Білик виходила на сцену анексованого Криму.

Відео дня

Також активісти пригадали артистці ювілейний концерт Філіпа Кіркорова в Кремлівському палаці, на якому Білик була присутня разом з чоловіком Асланом Ахмадовим.

Активісти поставили співачці ультиматум, вимагаючи від неї публічно визнати Росію країною-агресором, а Крим і Донбас – Україною.

Але сама співачка вирішила відправити «на передову» з поясненнями свого продюсера Олега Збаращука. Під час прес-конференції він підтвердив, що співачка відвідувала територію анексованого Криму. Але за його словами, вона зробила цей вчинок не розуміючи, які можуть бути наслідки.

«Тоді, на жаль, у неї не було компетентних людей, які пояснили, що робити цього не можна. Я б сам погодився подати на неї в суд, щоб через штраф вирішити це питання назавжди, проте, як виявилося згодом, так треба було зробити в перші три місяці після перетину нею кордону», — зазначає Олег Збаращук.

Також вимога визнати Крим і Донбас - Україною, продюсер вирішив виконати сам, замість співачки.

«Дуже сподіваємося на те, що наш український Крим повернеться територіально і юридично до складу України і наш Донецьк і Луганськ, звідти будуть виведені російські війська. Це я заявляю, як продюсер Ірини Білик. Це більш, ніж достатньо», - заявив Олег Збаращук.