Коли потрапляю в метро, згадую дитинство, сказала співачка / Facebook

Співачка, заслужена артистка України 30-річна Анастасія Приходько заявила, що, напевно, найяскравіший спогад - це коли вона в 13 років вперше побачила море в Криму, в Феодосії.

Читайте такожПриходько запропонувала ввести на ТБ маркування для артистів, які гастролюють в Росії

Тоді артистка вперше побачила медуз, черепашки, покаталася на скутері, банані і гірках, в перший раз одягла роздільний купальник — мама дозволила, розповіла вона під час чату на "Главреді".

Відео дня

"Пам'ятаю момент, коли я йду, і мені кажуть, що я зараз побачу море, побачу, яке воно велике", - зазначила співрозмовниця.

За словами Приходька, її може миттєво повернути в дитинство метро. "Скільки було проведено часу в метро! Вчилася я в школі Лисенка, і туди можна було їздити різними дорогами: і через "Берестейську", і через Лук'янівку, і через "Майдан", - додала вона.

Пізніше виконавиця "поступила в інститут Глієра, і теж потрібно було їздити на метро — на метро "Льва Толстого" або метро "Університет". Напевно, тому, коли я потрапляю в метро, я згадую дитинство", - підкреслила гостя.

"А ще запах - коли я відкриваю взимку в 11 вечора вікно і дихаю морозним вітром. Це відразу повертає мене в мої бунтарські 15 років, коли ми прогулювали пари і гуляли взимку. І нас не хвилювало, що на вулиці -15", - поділилася співачка.