Лобода вагітна / фото instagram.com/lobodaofficial

Зірка, що перебуває на сьомому місяці вагітності, перенесла всі концерти. Вона офіційно заявила на одному з останніх виступів про відхід у декрет.

Найближчим часом Світлана відлетить до Лос-Анджелеса, де в травні і з'явиться на світ друга дитина. У цій же клініці народжували Мадонна, Вікторія Бекхем, Алсу. Майбутнім мамам надають окрему трикімнатну палату, їжу від шеф-кухаря і навіть манікюр, передає Starhit.ru.

Читайте також"А чому не гола вийшла?": вагітну Лободу розкритикували за прозору сукню (фото)
"Свєта старалася, щоб дізналися про вагітність якомога пізніше, – розповів журналістам Сергій Васильович, батько співачки. – Але зараз вже великий термін. Ми щасливі, так і донька давно хотіла ще одну дитину. Внучка Євангеліна – їй скоро буде 7 років – у нас вже є, тепер хочемо онука! Батька майбутнього малюка вона нам поки не представила, але будь-який вибір дочки я схвалюю! У декреті артистка не збирається засиджуватися. – Два місяці максимум зможе пробути без роботи і потім повернеться на сцену! – продовжує батько зірки. – Вона трудоголік, їй потрібно щось робити – виступати, гастролювати, дивувати. А з вихованням малюка допоможемо – і няньчити, і гуляти. Тим більше, досвід вже є".

Відео дня

Нагадаємо, що ймовірним батьком дитини називають соліста групи Rammstein, 55-річного Тілля Ліндеманна.