Через кілька годин після публікації Бардаш видалив пост / Кадр з відео "Тане лід"

Екс-учасник проекту "Гриби", продюсер Юрій Бардаш публічно заявив про невірність своєї дружини Христини, відомої як Луна. "C баби питати нічого, нагуляється, настрибається і повернеться у сім'ю, там її чекають чоловік і син", - написав він у Facebook. Через 6 годин він видалив пост.

Скріншот facebook.com/yura.bardash

Свій гнів він обрушив на її коханця і автора музики, свого колишнього колегу Олександра Волощука. "Сім'я-це святе. Ніхто не має права втручатися у відносини чоловіка і дружини і нашого сина", - написав Бардаш, пригрозивши Волощуку фізичною розправою. При цьому він сам визнав, що зраджував дружині, назвавши це "внутрішніми проблемами".

І Волощук, і Луна відповіли йому в коментарях. Христина Бардаш припустила, що він не в собі. Волощук звинуватив його в домашньому насильстві.

Відео дня
Скріншот facebook.com/yura.bardash

Пізніше Луна написала окремий пост. "Не тримаю зла на Юрія Бардаша, адже завдяки йому я зустріла кохання свого життя", - написала вона.

Під постом Бардаша деякі коментатори засудили його, деякі підтримали, багато хто жартував. "Нашла злого Юру среди самых лучших Юр", - процитував хтось рядок з хіта "Таед лед".

Читайте такожАлла Пугачова показала Галкіна без штанів (відео)

"Це все спецоперація СБУ. Завтра Грицак на брифінгу повідомить про новий альбом", - припустив один з комментатров.

"Все це стало можливим завдяки колосальній боротьбі, яку провело громадянське суспільство, профспілки, партія «Батьківщина»", - написав інший.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці минулого року стала відома причина розпаду групи "Гриби".