Приходько заявляє, що її обдурили / УНІАН

Анастасія Приходько анонсувала судове засідання у справі про агітаційний ролик, в якому незаконно використовували її ім'я, прізвище та обличчя. Про це співачка пише на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожПриходько розповіла, як її кликали в Росію

"Для мене дуже важлива Ваша підтримка! Ми півроку домагалися відповіді від АП, але так її і не отримали! Наше справу будуть розглядати 23.07.2018 в понеділок в Печерському суді о 12:00!", - написала Анастасія Приходько.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 18 лютого 2018 року, Анастасія Приходько опублікувала офіційне звернення до українців, в якому співачка заявила, що її ім'я, прізвище і обличчя були незаконно використані в "передвиборчому ролику Петра Порошенка". Приходько розповіла, що її обдурили. За її словами, організатори стверджували, що ролик задуманий як частина соціального проекту, спрямованого на популяризацію розвитку України.

Однак у підсумку виявилося, що сюжет носить скоріше політичний характер. Готовий відеоролик вона переглянула ще 24 січня. Команда співачки зажадала від творців фінального продукту видалити кадри з участю Приходько. Однак цього не було зроблено.

У свою чергу Мінкульт запевнив, що Приходько вже вирізали в своїй скандальній рекламі.