Таким чином співачка вирішила відзначити вихід збірної Росії з футболу в 1/4 фіналу ЧС-2018 / Twitter / E P I P H A N Y

Російська співачка Земфіра, яка раніше неодноразово виступала в підтримку України, розгнівала українських фанатів дивним вчинком. На музичному фестивалі в Мінську співачка розгорнула на сцені російський прапор. Таким чином співачка вирішила відзначити вихід збірної Росії з футболу в 1/4 фіналу ЧС-2018.

Відповідне відео опубліковане на YouTube.

Читайте такожЛюбителька Росії Ані Лорак "засвітилася" в Києві у компанії Потапа і Насті Каменських (фото)

Подібний вчинок обурив українських глядачів.

«Земфіра заспівала максимально невдалі 8-9 пісень. Вийшла під прапор Росії зі словами «Ми вийшли з групи на чемпіонаті світу». Хто «ми»? Ти не в Росії. Ти в Білорусі. Навіщо ти нас поздоровляєш? Вона вплела привітання збірної в свої пісні», — цитує одну з глядачок Федеральне агентство новин.

«Земфіра з російським прапором у руці почала з «Мої тобі вітання від крохи, від генія...» — розповіла мешканка Білорусі. — Місцева публіка, на жаль, футбольну ейфорію не підтримала».

Відео: Айгуль Травнева

Відзначимо, що в 2015 році Земфіра на концерті влітку в Грузії розгорнула прапор України. А навесні цього ж року російська рок-співачка в знак підтримки українців видалила всі вміст свого сайту, залишивши тільки пісню гурту Океан Ельзи "Відпусти" у своєму виконанні на одному з концертів 2008 року.

У той же час в 2016 році під час концерту в Литві вона зажадала прибрати українські прапори від слухачів, які розгорнули їх.

«Ви не любите мене, а якусь свою ідею», — пояснила свій заклик співачка і покрутила біля скроні.