Тищенко зізнався, що по-справжньому я відчув себе незалежним, коли вперше взяв на руки свого новонародженого старшого сина / прес-служба

Напередодні Дня Незалежності українські селебрітіс розповіли Scotch, в який момент життя відчули себе незалежними.

Ведучий Нового каналу та учасник проекту «Танці з зірками» Микола Тищенко зізнався, що по-справжньому відчув себе незалежним, коли вперше взяв на руки свого новонародженого старшого сина Данила.

Читайте такожОлег Винник представивши новий хіт "Вишиванка" до Дня Незалежності (відео)

Відео дня

«Він став головним чинником моєї незалежності. Тоді я остаточно усвідомив те, що тепер – батько, і повинен самостійно приймати дорослі рішення», - зазначив Микола Тищенко. А у Олександра Педана почуття незалежності з'явилося з першою зарплатою. «Вперше відчув себе незалежним, заробивши перші в житті гроші. Тоді я був керівником команди КВК у старших класах школи. Мені платили 100 гривень солідної пачкою по одній гривні. В той момент я зрозумів, що більше не доведеться просити гроші у батьків на елементарні речі, і що заробляти – це круто!», - зізнався телеведучий.

А Андрій Шабанов виявився справжнім філософом. Для ведучого шоу «Таємний агент» незалежність починається з відповідальності.

«Власна незалежність починається тоді, коли людина бере на себе всю відповідальність за своє життя. І за життя тих людей, які залежать від нього. Моя мама вважає, що я, дитина вулиці, був самостійним вже в шість років. Тоді ж вони з татом задумалися про другу дитину. Та через рік у мене народилася сестра. Сам же відчув себе незалежним у 14 років, коли влаштувався працювати на будівництво в період літніх канікул. Поки мої однокласники ніжилися на пляжі і всіляко релаксували, я кожен день протягом трьох місяців орав. І до кінця літа тримав у руках величезну пачку грошей. Поїхав на знаменитий 7-й кілометр і купив собі купу модних шмоток. Завжди хотів відчути, як це – мати великий вибір крутих речей, щоб не знати, що надіти», - розповів Шабанов.

А ведуча Леся Нікітюк вважає, що незалежність – це свобода бути собою, в своїх цілях і діях. І саме цього, телеведуча побажала всім жителям України.