У Пугачової і Кобзона був конфлікт / Скріншот

Російська й радянська співачка Алла Пугачова поки ніяк не прокоментувала смерть Йосипа Кобзона. Користувачі пов'язують це з давнім конфліктом між зірками.

Читайте такожСмерть Кобзона: розкрито таємні записки співака

Багато артистів РФ на своїх сторінках у соцмережах діляться історіями, пов'язаними з ім'ям Кобзона і своїми фото зі співаком.

Відео дня

Шанувальники звернули увагу, що поки що Примадонна не поділилася публічно спогадами та теплими словами про Кобзона.

Наразі про співчуття від імені родини написав тільки Максим Галкін: "... Максим, Алла, діти. Співчуття від всієї нашої родини Неллі й всім рідним Йосипа Давидовича. Душею з вами!".

Пішов з життя Йосип Давидович Кобзон. Людина, що уособлювала протягом багатьох десятиліть нашу естраду, став символом і опорою радянської сцени, людина небайдужої до долі інших. Співав завжди, для всіх, у пісні знаходив сенс життя і ліки від смерті. З прекрасним почуттям гумору і енергією, якої вистачало не лише для сцени, родини, але і для політики і суспільного життя. Клопотав за багатьох, допомагав, умів спілкуватися з владою і з людьми, які владу вибирають. Не зраджував тих, хто втрачав владу і хто ставав непотрібним ні владі, ні тим, хто її обирав. Унікальна людина, навряд чи коли-небудь з'явиться на нашій сцені. Прощайте, Йосип Давидович! Царство Вам небесне! Вас буде не вистачати. Один з Атлантів, тримали наше сценічне небо, опустив свої втомлені плечі.🙏🏻 Максим, Алла, діти Співчуття від всієї нашої родини Неллі і всім рідним Йосипа Давидовича. Душею з вами!

Допис, поширений Максим Галкін (@maxgalkinru)

Раніше ЗМІ повідомляли, що стосунки Алли Борисівни і Йосипа Давидовича не завжди були рівними: між ними роками тривала "холодна війна". Так, Кобзон у своїй книзі "Як перед Богом" несхвально відгукнувся про Пугачову. Після цього Примадонна затаїла образу і жорстоко помстилася, ставши господинею фестивалю "Пісня року" і викресливши прізвище Кобзона зі списку учасників концерту.

Як повідомляв УНІАН, 30 серпня на 81 році помер радянський співак Йосип Кобзон.